Renovatie voegwerk

Het voegwerk van je huis, hoewel misschien niet het eerste waar je aan denkt bij een renovatie, speelt een cruciale rol in zowel het uiterlijk  als de constructie van je woning. Na verloop van tijd kunnen voegen verzwakken, waardoor zicht scheuren ontwikkelen. Door slecht voegwerk begint ook de gevel te vervuilen. De algehele uitstraling van je huis verslechtert. Gelukkig is er een oplossing: voegwerkrenovatie.

Waarom Voegwerkrenovatie?

  1. Uitstraling : Door verouderde voegen te vervangen, krijgt je huis meteen een opfrisbeurt. Kies uit verschillende  kleuren en voeg soorten om de uitstraling van je gevel te verbeteren.
  2. Contructie: Goede voegen zijn essentieel om water buiten te houden en schade aan je muren te voorkomen. Voegwerkrenovatie beschermt je huis tegen schade door vocht en verbetert de duurzaamheid.
  3. Energie-efficiëntie: Goede voegen houden je huis goed geïsoleerd, waardoor je energiekosten verlaagt en het binnenklimaat comfortabel blijft.

Ons Voegwerkrenovatie team

Bij DVL van Loon BV zijn we gespecialiseerd in het transformeren van verouderd voegwerk in een pronkstuk van je huis. Ons ervaren team van vakmensen zorgt voor een zorgvuldige inspectie en selecteert de juiste materialen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. We begrijpen het belang van duurzaamheid en uiterlijk, en we werken hard om beide te combineren in elke renovatie.

Stappen van een gevelrenovatie

Ons specialisme

Het renoveren van gevels / voegwerk is een specialistisch vak. Bij DVL van Loon beheersen we dit specialisme sinds 1996 als geen ander. Wij werken dagelijks op basis van vakmanschap, ruime ervaring en hoogwaardige kwaliteit aan tal van projecten.
Wij zijn dan ook dé betrouwbare partner in gevelrenovatie  : 

1

Inventariseren werkzaamheden

2

Steiger plaatsen

3

Oud voegwerk verwijderen

4

Herstelwerkzaamheden metselwerk

5

Scheurherstel

6

Gevel reinigen

7

Voegen

8

Impregneren

Renovatie voegwerk: verwijderen bestaand voegwerk

Het eindresultaat van een renovatie van voegwerk hangt niet alleen af van het nieuw te plaatsen voegwerk. Maar het begint met het netjes verwijderen van het bestaande voegwerk. Het uithakken of uitslijpen van het voegwerk. Dit lijkt geen leuke klus, het werk is zwaar, smerig, en de mannen staan de hele dag in de herrie en in een stofwolk. De  voegen moeten netjes uitgehakt worden, voldoende diep, en zonder beschadigingen aan de steen. De mannen van DVL van Loon zijn hier erg bedreven in, en vinden het leuk om dit zo netjes mogelijk uit te voeren.

Overlast renovatie voegwerk

Voor u als bewoner is het geen pretje als het voegwerk van uw woning word uitgehakt. Het geeft herrie binnen, het geeft veel stof, als het tegen zit beginnen de buren ook nog te klagen. Dit zijn zaken waar wij altijd mee te maken hebben. Wij doen alles wat in onze macht ligt om de overlast tijdens een renovatie van voegwerk tot een minimum te beperken en de werkzaamheden zo snel mogelijk uit te voeren.

Hoe Begin Je?

  1. Gratis Inspectie: Neem contact met ons op voor een gratis inspectie van je voegwerk. We beoordelen de staat en adviseren je over de beste aanpak.

  2. Aanpassing: We bespreken jouw wensen en behoeften, en passen het voegwerkrenovatieproces aan om aan je verwachtingen te voldoen.

  3. Uitvoering: Ons team begint met de renovatie, waarbij we zorgen voor kwaliteit, precisie en aandacht voor detail.

  4. Nazorg: We staan altijd voor je klaar voor eventuele vragen of aanvullende diensten.

Kies voor voegwerkrenovatie en geef je huis de aandacht die het verdient. Neem vandaag nog contact op met DVL van Loon BV en ontdek hoe we je woning kunnen transformeren met duurzaam en prachtig voegwerk. Een huis dat er niet alleen goed uitziet maar ook goed beschermd is, begint hier.