Restauratie Gevel

Bij problemen of vragen over voeg en metselwerk, scheuren in uw muur, onderhoud van uw monumentale pand, vochtproblemen of ander soort vragen over uw gebouw, gaan we graag met u in gesprek over de beste oplossing.

Restaureren wil zeggen: in de vroegere toestand herstellen. Dat kun je en mag je niet overlaten aan goedbedoelende amateurs. Om professioneel te restaureren heb je mensen nodig die beschikken over kennis. Kennis van vroegere bouwstijlen, toegepaste middelen en materialen. Daarnaast moeten die mensen beschikken over de benodigde ervaring en liefde hebben voor hun vak.  DVLvanLoon is van oudsher heel sterk in het restaureren van oude gevels, met een specialisatie in knipvoegwerk.

Gevelrestauratie Noord Holland

DVLvanLoon heeft een naam hoog te houden als het gaat om het restaureren van oude gevels. Sinds 1996 zijn vele monumentale gevels in oude staat hersteld. Gevelrestauraties uitgevoerd door heel Noord Holland, met name Amsterdam, Alkmaar, Hoorn, Den Helder en veel op Texel.

Samenwerking in 4 stappen

De eerste stap is een gedegen inspectie, waarna wij u een kwalitatief advies kunnen geven over het oplossen van uw probleem of vraag.